Wandtegels in Dordrecht

Home » Wandtegels

Wandtegels zijn zeer hygiënisch, praktisch, duurzaam, eenvoudig in het onderhoud én gewoon te koop bij ons in Dordrecht, nabij Rotterdam. Wij bieden u topkwaliteit in wandtegels, die u gemakkelijk online kunt bestellen, maar ook kunt komen bekijken in onze showroom. Onze medewerkers vertellen u graag waarom het bestellen van wandtegels u vele voordelen biedt.

Wandtegels bekijken en bestellen in onze showroom

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe tegels voor uw badkamer, toilet of keuken, komt u voor een lastige keuze te staan. Welke kleur, stijl en kwaliteit in wandtegels wilt u bestellen bij onze webshop of showroom? Tegenwoordig worden ook steeds meer vloertegels gebruikt als wandtegels. Dit geeft een luxe uitstraling en maakt de mogelijkheden eindeloos om uw ruimte de gewenste sfeer te geven. Als u een heel strakke uitstraling wilt, kan dat door met antraciet of tegels met een betonlook te werken, in combinatie met roestvrijstaal of glas. Indien u een nostalgisch effect wil creëren, kan dit heel goed door kleinere wandtegels te plaatsen. In het nostalgische genre wordt vaak met getrommeld marmer of handgemaakte tegeltjes gewerkt. Ook wandtegels met deze effecten vindt u in onze showroom of kunt u online bestellen.

Kies uit de mooiste tegels uit binnen- en buitenland

Bij Intertegel vindt u wandtegels van Nederlandse makelij, maar ook schitterende exemplaren van bekende buitenlandse merken. De Zuid-Europese stijl kan worden verkregen door met felle kleurtjes en patronen te werken. De Portugese merken Mirafloor en Castelo verlenen zich hier uitermate goed voor. Wij leveren allerlei soorten tegels en sferen door heel Nederland. Indien u een bepaalde tegel op het oog heeft, vult u ons offerteformulier in. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe en vrijblijvende offerte. Wij hebben ongeveer 800 à 900 wandtegels in de showroom.

Kies voor wandtegels van de beste merken

De bekendste fabrikanten die mooie en goede wandtegels voor in verschillende ruimtes in uw huis maken zijn:

Bent u benieuwd welke wandtegels het mooist zijn voor uw interieur? Breng een bezoek aan onze showroom om de wandtegels te bekijken. Heeft u algemene vragen? Bel dan naar 078 645 44 18 of vul ons contactformulier in.