Wandtegels

Wandtegels zijn zeer hygiënisch, praktisch, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud en dat maakt het gebruik in uw ruimte zo ideaal. Misschien zijn uw huidige wandtegels verouderd of wilt u een bepaalde wand accentueren met een wandtegel. Kies voor tegels van topkwaliteit bij Intertegel in Dordrecht.

Als u op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, toilet of keuken dan komt u voor een lastige keuze: Welke kleur, stijl en kwaliteit wilt u? Tegenwoordig worden ook steeds meer vloertegels gebruikt als wandtegels. Dit geeft een luxe effect. Verder zijn allerlei mogelijkheden om de desbetreffende ruimte naar de gewenste sfeer te brengen. Als u een hele strakke badkamer wilt dan kan dat door met antraciet of cement grijze tegels te werken in combinatie met roestvrijstaal of glas. Indien u een nostalgisch effect wil creëren kan dit heel goed door met kleinere tegels te werken. In het nostalgische genre wordt vaak met getrommeld marmer of handgemaakte tegeltjes gewerkt.

De Zuid-Europese stijl kan worden verkregen door met felle kleurtjes en patronen te werken. De Portugese merken Mirafloor en Castelo verlenen zich uitermate goed hiervoor. Voor alle soorten tegels en sferen kunnen wij tegels leveren. Indien u een bepaalde tegel op het oog heeft kunt u bij ons het offerte-formulier invullen met de gegevens van de desbetreffende tegel. Wij hebben zelf ook ongeveer 800-900 soorten wand in de showroom voor de badkamer, toilet en de keuken.

De bekende fabrikanten die mooie en goede wandtegels voor de badkamer maken zijn: