Wandtegels

Home » Wandtegels

Wandtegels zijn zeer hygiënisch, praktisch, duurzaam en eenvoudig in het onderhoud. Dit alles maakt het gebruik van deze tegels in uw huis zo ideaal. Misschien zijn uw huidige wandtegels verouderd of wilt u een bepaalde wand accentueren met een wandtegel. Kies in ieder geval voor tegels van topkwaliteit bij Intertegel in Dordrecht.

Welke wandtegels wilt u?

Als u op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, toilet of keuken dan komt u voor een lastige keuze. Welke kleur, stijl en kwaliteit wilt u? Tegenwoordig worden ook steeds meer vloertegels gebruikt als wandtegels. Dit geeft een luxe uitstraling. Verder zijn er allerlei mogelijkheden om de desbetreffende ruimte de gewenste sfeer te geven. Als u een hele strakke badkamer wilt, kan dat door met antraciet of cement grijze tegels te werken, in combinatie met roestvrijstaal of glas. Indien u een nostalgisch effect wil creëren, kan dit heel goed door kleinere tegels te plaatsen. In het nostalgische genre wordt vaak met getrommeld marmer of handgemaakte tegeltjes gewerkt. Ook tegels met deze effecten vindt u in ons ruime assortiment.

Kies uit de mooiste tegels uit binnen- en buitenland

Bij Intertegel vindt u tegels van Nederlandse makelij, maar ook schitterende exemplaren van beroemde Italiaanse, Spaanse en Portugese tegelmerken. De Zuid-Europese stijl kan worden verkregen door met felle kleurtjes en patronen te werken. De Portugese merken Mirafloor en Castelo verlenen zich hier uitermate goed voor. Voor alle soorten tegels en sferen kunnen wij tegels leveren. Indien u een bepaalde tegel op het oog heeft kunt u ons offerteformulier invullen met de gegevens van de desbetreffende tegel. Dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe en vrijblijvende offerte. Wij hebben ongeveer 800-900 soorten wandtegels in de showroom voor in de badkamer, het toilet en de keuken.

Kies voor tegels van de beste merken

De bekendste fabrikanten die mooie en goede wandtegels voor in verschillende ruimtes in uw huis maken zijn:

Bent u benieuwd welke wandtegels het mooist zijn voor in uw keuken, badkamer of toilet? Breng een bezoek aan onze showroom. Heeft u algemene vragen? Bel dan naar 078 645 44 18 of vul ons contactformulier in.