Houtlook tegels in Dordrecht

Home » Houtlook tegels Dordrecht

De zogeheten houtlook tegels zijn de laatste jaren erg in opkomst, ook in regio Rotterdam en Dordrecht. Allerlei fabrieken hebben een of meerdere series tegels met houtlook varianten die u kunt kopen. De tegels worden steeds mooier en er is nagenoeg geen onderscheid meer qua uitstraling. Ze zien er allemaal levensecht uit. Vaak zijn deze tegels langwerpig, om de illusie te creëren dat er een hout- of laminaatvloer gelegd is. Deze houtlook tegels kunt u kopen in allerlei lengtes en breedtes.

Bewonder de mooiste houtlook tegels in onze showroom in Dordrecht

Bij Intertegel hebben we de mooiste en de nieuwste houtlook tegels voor u in de showroom in Dordrecht, vlakbij Rotterdam, zodat u ze voor het kopen eerst in het echt kunt bekijken. Heeft u al een bepaalde tegel online gezien en wilt u van deze tegel de prijs weten? Vul dan ons offerteformulier in. Wij zullen u dan een zeer scherpe offerte toesturen. Maak ook gebruik van onze legservice. Uw nieuwe houtlook tegels worden vakkundig gelegd in bijvoorbeeld uw badkamer, en u kunt hier in de gehele regio Dordrecht en Rotterdam gebruik van maken.

Kies voor klassieke plavuizen met houtlook

In de jaren ’90 zag men de plavuizen houtlook tegels in veel Nederlandse huizen, zo ook in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Deze tegelsoort past uitstekend bij een klassieke woonstijl. Houdt u van deze stijl en richt u uw huis graag in met klassieke details? Dan kunnen de houtlook plavuizen niet ontbreken in uw huis in Rotterdam of Dordrecht! Houtlook tegels kunt u tegenwoordig van veel verschillende merken kopen. Bekijk bijvoorbeeld de tegels van Marazzi en Douglas & Jones. Ontdek dus zeker de vele mogelijkheden voor een plavuizen vloer met houtlook in uw woning in regio Dordrecht en Rotterdam!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zou u ook graag mooie houtlook tegels, zoals plavuizen, in uw huis in regio Rotterdam en Dordrecht kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We geven u graag persoonlijk advies. Wanneer u gebruik wilt maken van onze legservice, nemen we dat natuurlijk mee in de offerte. Neem contact met ons op bij vragen of voor het aanvragen van een offerte. U bereikt ons door te bellen naar 078 645 44 18 of door ons contactformulier in te vullen.