Tegels met houtlook kopen bij ons in Dordrecht

Home » Houtlook tegels Dordrecht

Combineer de uitstraling van een houtlook gecombineerd met het weinige onderhoud van tegels in onze tegelhandel in Dordrecht. In onze winkel in Dordrecht, nabij Rotterdam kunt u allerlei tegels, waaronder plavuizen, met een houtlook kopen. Tegels met een houtlook zijn de laatste jaren erg in opkomst, en dat begrijpen we zeker. De tegels worden steeds mooier en er is nagenoeg geen onderscheid meer qua uitstraling. Ze zien er allemaal levensecht uit. Vaak zijn deze tegels langwerpig, om de illusie te creëren dat er een hout- of laminaatvloer gelegd is. De tegels met houtlook kunt u kopen in allerlei lengtes en breedtes en stijlen. Zo vindt u bij ons ook specifiek plavuizen met een houtlook.

De voordelen van tegels met een houtlook

Denkt u eraan om tegels met een houtlook te kopen? Dan profiteert u van allerlei voordelen. Zoals de naam al verklapt, lijken de tegels op echt hout, waardoor deze een mooie, warme uitstraling creëren. In tegenstelling tot een echte houten vloer, zijn tegels met een houtlook veel duurzamer. Tegels zijn makkelijk te onderhouden,  kras- en slijtvast en vlekbestendig. Tenslotte zijn keramische tegels ook nog eens een goede geleider van warmte, waardoor ze ideaal zijn om te combineren met vloerverwarming. Wanneer u beslist om tegels, zoals plavuizen met een houtlook te kopen, schakelt u onze legservice in om alles vlot te plaatsen.

Kies voor klassieke plavuizen met houtlook

In de jaren ’90 zag men de plavuizen met houtlook in veel Nederlandse huizen. Deze tegelsoort past uitstekend bij een klassieke woonstijl. Houdt u van deze stijl en richt u uw huis graag in met klassieke details? Dan kunnen de houtlook plavuizen niet ontbreken in uw huis! Tegels met een mooie houtlook kunt u tegenwoordig van veel verschillende merken kopen. Bekijk bijvoorbeeld de tegels van:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zou u ook graag mooie tegels met een houtlook, zoals plavuizen, kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We geven u graag persoonlijk advies. Wanneer u gebruik wilt maken van onze legservice, nemen we dat natuurlijk mee in de offerte. Neem contact op met het team van onze tegelhandel bij vragen of voor het aanvragen van een offerte. U bereikt ons door te bellen naar 078 645 44 18.