Houtlook tegels

Home » Houtlook tegels

De zogeheten houtlook tegels zijn de laatste jaren erg in opkomst, ook in de regio Rotterdam. Allerlei fabrieken hebben een of meerdere series met houtlook varianten. De tegels worden steeds mooier en er is nagenoeg geen onderscheid meer qua uitstraling. Ze zien er allemaal levensecht uit. Vaak zijn deze tegels langwerpig, om de illusie te creëren dat er een hout- of laminaatvloer gelegd is. De “planken” zijn er in allerlei lengtes en breedtes.

Bewonder de mooiste houtlook tegels in onze showroom

Bij Intertegel hebben we de mooiste en de nieuwste houtlook tegels voor u in de showroom in Dordrecht, vlakbij Rotterdam. Kom ze dus zeker eens bewonderen. Heeft u al een bepaalde tegel online gezien en wilt u van deze tegel de prijs weten? Vul dan ons offerteformulier in. Wij zullen u dan een zeer scherpe offerte toesturen. Maak ook gebruik van onze legservice. Uw nieuwe tegels worden dan vakkundig gelegd en u kunt in de gehele regio rondom Dordrecht en Rotterdam gebruikmaken van onze legservice voor houtlook tegels.

Kies voor klassieke plavuizen met houtlook

In de jaren ’90 zag men ze in veel Nederlandse huizen plavuizen. Deze tegelsoort past uitstekend bij een klassieke woonstijl. Houdt u van deze gezellige woonstijl en richt u uw huis graag in met klassieke details? Dan kunnen plavuizen niet ontbreken! Wist u dat plavuizen tegenwoordig ook met houtlook verkrijgbaar zijn, van verschillende merken? Deze hebben zeker een warme en gezellige uitstraling.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zou u ook graag mooie houtlook tegels, zoals plavuizen in uw huis in de regio Rotterdam laten leggen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We geven u ook graag persoonlijk advies. Wanneer u gebruik wilt maken van onze legservice, nemen we dat natuurlijk mee in de offerte. Neem contact met ons op bij vragen of voor het aanvragen van een offerte. U bereikt ons door te bellen naar 078 645 44 18 of door ons contactformulier in te vullen.