Kronos

Home » Merken tegels » Kronos

Tegels van Kronos in Dordrecht

Kronos is een Italiaanse fabriek gespecialiseerd in het maken van tegels van keramiek dat we verkopen in onze tegelwinkel in Dordrecht, bij Rotterdam. De fabriek bestaat sinds 1980 en is kleinschalig in zijn soort. Ze richten zich op het hogere segment van de markt. Daardoor zijn tegels van Kronos ook van een hoge kwaliteit. Ze passen in ieder interieur, dankzij de verscheidenheid aan kleuren, materialen en stijlen waarin de tegels verkrijgbaar zijn. Ontdek welke Kronos-tegels u kunt kopen bij Intertegel.

Kronos heeft de perfecte tegels voor ieder interieur

In onze online tegelhandel hebben we verschillende series van Kronos-tegels. Zo is er voor ieder interieur een tegellijn die de perfecte uitstraling creëert. Of u nu een modern en strak interieur heeft of een interieur met een klassieke, warme uitstraling, met tegels van Kronos kan het allemaal. Verkiest u tegels met een houtlook? Denkt u toch eerder aan tegels met een betonlook? We hebben de oplossing voor u. U vindt bij ons de volgende series:

Kom langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Intertegel vindt u de gehele collectie aan tegels van Kronos, maar we hebben we ook Italiaanse vloertegels van andere merken. Zo is Imola bijvoorbeeld zeker een aanrader. Bent u benieuwd naar onze gehele collectie? Kom langs in onze showroom. Indien u een bepaald type op het oog heeft, stuur ons dan uw gegevens via het contactformulier. Wij kunnen dan een passende offerte voor u maken. Voor het antwoord op andere vragen belt u naar 078 645 44 18.