Kronos

Home » Merken tegels » Kronos

Kronos

Kronos is een Italiaanse fabriek gespecialiseerd in het maken van tegels van keramiek. De fabriek bestaat sinds 1980 en is kleinschalig in zijn soort. Ze richten zich op het hogere segment van de markt. Daardoor zijn Kronos tegels ook van een hoge kwaliteit. Ze passen in ieder interieur, dankzij de verscheidenheid aan kleuren, materialen en stijlen waarin de tegels verkrijgbaar zijn.

De verschillende series Kronos tegels

Alle series tegels van dit hoogwaardige merk zijn verkrijgbaar bij Intertegel. Zo is er voor ieder interieur een tegellijn die het beste uit het interieur haalt. Of u nu een modern en strak interieur heeft of een interieur met een klassieke, warme uitstraling, met Kronos tegels kan het allemaal. Een greep uit deze series:

Kom langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Intertegel vindt u de gehele collectie Kronos tegels. De schitterende tegels die Kronos in zijn collectie heeft zijn echt de moeite waard om te bezichtigen. Bent u benieuwd naar onze gehele collectie? Kom langs in onze showroom. Indien u een bepaald type op het oog heeft, stuur ons dan uw gegevens via het contactformulier. Wij kunnen dan een passende offerte voor u maken. Voor het antwoord op andere vragen belt u naar 078 645 44 18.