Betonlook tegels

Home » Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn een populaire tegelsoort in veel moderne interieurs. De tegels hebben een industriële uitstraling en blijven lang mooi. Verder zijn de tegels verkrijgbaar in verschillende grijstinten, waardoor ze altijd bij de rest van uw interieur passen. In tegenstelling tot echt beton, zijn betonlook tegels namelijk aan te passen qua kleur. Ook hebben de tegels desgewenst een matte of juist glanzende afwerking. Betonlook tegels van Intertegel zijn verkrijgbaar in acht verschillende varianten, die op hun beurt verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

De verschillende varianten van betonlook tegels

Welke betonlook tegels sieren binnenkort uw woonkamer? Wanneer u uw tegels komt uitzoeken in onze ruime showroom in Dordrecht, heeft u in ieder geval een ruime keuze. Ze zijn in ieder geval allemaal onderhoudsvrij en slijtvast, maar hebben allemaal hun eigen karakter. Behalve verschillende kleuren, hebben de betonlook tegels namelijk ook ieder hun eigen tekening. Zo ziet iedere tegel er weer anders uit. Dit zorgt voor een levendig effect in huis.

Zoek de perfecte tegel uit

Het grote voordeel van betonlook tegels is dat deze eenvoudig te onderhouden zijn en de tegel beschikbaar is voor ieder interieur. Kom langs in onze showroom in Dordrecht, dan voorzien we u graag van persoonlijk advies. Woont u niet in de buurt van Dordrecht? U kunt ook ons contactformulier invullen of bellen naar 078 645 44 18 voor een advies op maat.