Betonlook tegels

Home » Betonlook tegels

Tegels met een betonlook in Dordrecht

Een betonlook voor tegels is tegenwoordig erg populair in veel moderne interieurs, ook in regio Dordrecht. De tegels hebben een industriële uitstraling en blijven lang mooi. Verder zijn de tegels verkrijgbaar in verschillende grijstinten, waardoor ze altijd bij de rest van uw interieur passen. In tegenstelling tot echt beton, zijn betonlook tegels namelijk aan te passen qua kleur. Ook hebben de tegels desgewenst een matte of juist glanzende afwerking. Betonlooktegels van Intertegel uit Dordrecht zijn verkrijgbaar in acht verschillende varianten, die op hun beurt verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

De verschillende varianten van tegels met een betonlook

Welke tegels met betonlook sieren binnenkort uw woonkamer? Wanneer u uw tegels komt uitzoeken in onze ruime showroom, heeft u in ieder geval een ruime keuze. Ze zijn allemaal onderhoudsvrij en slijtvast, maar hebben allemaal hun eigen karakter. Behalve verschillende kleuren, hebben de tegels met betonlook namelijk ook ieder hun eigen tekening. Zo ziet iedere tegel er weer anders uit. Dit zorgt voor een levendig effect in huis. De tegels met een betonlook dienen bovendien als de perfecte tegel voor verschillende ruimtes in uw woning. Zo zijn ze zeker een aanrader als badkamertegel. Voor wie graag verschillende stijlen en merken combineert hebben we een reusachtig aanbod aan tegels van topmerken, waaronder:

Zoek de perfecte tegel met betonlook uit

Het grote voordeel van tegels met een betonlook is dat deze eenvoudig te onderhouden zijn en de tegel beschikbaar is voor ieder interieur. Kom langs in onze showroom in Dordrecht, dan voorzien we u graag van persoonlijk advies. Hier bekijkt u ook onze andere tegels, zoals Italiaanse vloertegels en tegels van keramiek. Woont u niet in de buurt van Dordrecht? U kunt ook ons contactformulier invullen of bellen naar 078 645 44 18 voor een advies op maat.