Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Badkamertegels Dordrecht

Badkamertegels in Dordrecht

Bij Intertegel, uw tegelspecialist, vindt u een uitgebreide collectie aan badkamertegels van verschillende grote merken, die allemaal te vinden zijn in onze ruime showroom in Dordrecht. In ons assortiment vindt u zowel wand- als vloertegels, zodat u voor de complete betegeling van uw badkamer bij ons terecht kunt. Laat u inspireren door de verschillende kleuren, stijlen en merken badkamertegels en ga aan de slag met de nieuwe betegeling voor uw badkamer.

Badkamertegels kopen bij de specialist in Dordrecht

Intertegel is dé tegelspecialist in Dordrecht met een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels in diverse stijlen. Voor nieuwe badkamertegels bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, structuren en designs waardoor uw nieuwe badkamertegels naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. Op de wand wordt vaak gebruikgemaakt van keramische tegels. Deze tegels zijn tevens bruikbaar als vloertegels en andersom zijn ook veel vloertegels bruikbaar op de wand. Dit maakt ons aanbod nog ruimer. Bekijk het complete aanbod badkamertegels van Intertegel in Dordrecht gemakkelijk online en bepaal de stijl en kleuren van uw nieuwe betegeling.

Breng een bezoek aan de showroom

Kom langs in onze showroom in Dordrecht om onze complete collectie badkamertegels te bekijken en ontvang een professioneel advies van een van onze medewerkers. Doordat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij een korte levertijd realiseren. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte belt u naar 078 645 44 18 of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl