Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Badkamertegels Dordrecht

Bij Intertegel, uw tegelspecialist, vindt u een uitgebreide collectie badkamertegels van verschillende grote merken in Dordrecht of Rotterdam en omgeving. In ons assortiment vindt u zowel wand- als vloertegels, zodat u de complete betegeling van uw badkamer bij ons kunt bestellen. Laat u inspireren door de verschillende kleuren, stijlen en merken badkamertegels en koop vandaag nog de nieuwe betegeling voor uw badkamer.

Badkamertegels kopen bij Intertegel in Dordrecht

Intertegel is de tegelspecialist uit Dordrecht met een uitgebreid assortiment vloer-, wand-, en badkamertegels van diverse grote merken. Voor nieuwe badkamertegels bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, stijlen, structuren en designs waardoor uw nieuwe badkamertegels naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. Voor uw badkamer hebben wij zowel wandtegels en vloertegels. Op de wand wordt vaak gebruikgemaakt van keramische tegels. Deze tegels zijn tevens bruikbaar als vloertegels en andersom zijn ook veel vloertegels bruikbaar op de wand. Bekijk het complete aanbod badkamertegels van Intertegel in Dordrecht gemakkelijk online en bepaal de stijl en kleuren van uw nieuwe betegeling.

Showroom en levering

Kom langs in onze showroom in Dordrecht om onze complete collectie badkamertegels te bekijken en ontvang een professioneel advies van een van onze medewerkers. Doordat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij een korte levertijd realiseren. Wij leveren niet alleen in Dordrecht, maar ook in Rotterdam, Papendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht en verder! Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte belt u naar 078 645 44 18 of stuur ons een e-mail.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl