Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Badkamertegels Dordrecht

Badkamertegels in Dordrecht

Bent u op zoek naar mooie badkamertegels in de regio rond Dordrecht en Rotterdam? Bij Intertegel in Dordrecht, uw tegelspecialist, vindt u een uitgebreide collectie aan badkamertegels van verschillende grote merken. In ons assortiment vindt u zowel tegels voor uw muur als voor uw badkamervloer, zodat u voor de complete betegeling van uw badkamer bij ons terecht kunt. Laat u inspireren door de verschillende kleuren, stijlen en merken badkamertegels en ga aan de slag met de nieuwe betegeling voor uw badkamer.

Badkamertegels kopen bij de specialist

Wij zijn dé tegelspecialist met een uitgebreid assortiment aan badkamertegels in en in diverse stijlen. Zoekt u enkel naar vloertegels voor in uw badkamer? Wij helpen u graag verder aan uw nieuwe badkamertegels. U heeft bij ons de keuze uit hoogwaardige merken met verschillende kleuren, structuren en designs waardoor uw nieuwe badkamertegels naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. Op de wand wordt vaak gebruikgemaakt van keramische tegels. Deze tegels zijn tevens bruikbaar als unieke vloertegels en andersom zijn ook veel tegels bruikbaar op de muur. Dit maakt ons aanbod nog ruimer. Bekijk het complete aanbod badkamertegels van Intertegel gemakkelijk online en bepaal de stijl en kleuren van uw nieuwe betegeling.

Breng een bezoek aan de showroom

Kom langs in onze showroom om onze complete collectie badkamertegels te bekijken en ontvang een professioneel advies van een van onze medewerkers. Doordat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij een korte levertijd realiseren. Zo kunt u ook wandtegels voor uw badkamer bestellen. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte belt u naar 078 645 44 18 of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl