Unieke vloertegels kopen

Home » Unieke vloertegels kopen

Unieke vloertegels kopen doet u natuurlijk bij Intertegel in Dordrecht. Wij zijn dé tegelspecialist en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste tegels voor uw ruimte. Dankzij ons ruime assortiment aan unieke vloertegels zijn wij overtuigd dat u bij ons tegels kunt kopen die perfect passen bij de rest van uw interieur.

Wij helpen u wanneer u unieke vloertegels wilt kopen

Gaat u bepaalde ruimtes in uw huis renoveren en wilt u unieke vloertegels kopen? Dan helpen wij u graag bij het maken van een tegelkeuze en bieden u tevens extra diensten aan. Zo rekent u op ons voor het leggen van vloerverwarming. In onze webshop bekijkt u al onze unieke vloertegels die u direct kunt kopen, maar u bent natuurlijk ook welkom om in onze showroom langs te komen. Zo ontdekt u snel de hoge kwaliteit van onze vloertegels. Wij hebben allerlei tegels, waaronder:

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u ons aanbod aan unieke vloertegels in het echt bekijken alvorens u deze online bestelt? Dat is geen enkel probleem. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom door te bellen naar 078 645 44 18. We hopen u snel te mogen ontvangen zodat we u van gedegen advies kunnen voorzien.