Badkamer tegels

Home » Badkamer tegels

Een tegel is de basis voor een mooie badkamer naar uw smaak. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de badkamer naar uw wens te maken. Er zijn keramische tegels die speciaal voor de wand geproduceerd worden. Er worden ook steeds meer vloertegels voor tegen de wand gebruikt. Het is eerst belangrijk om te bepalen wat voor uitstraling u wilt bereiken. Wilt u een zeer moderne badkamer of gaat u liever voor klassiek. Voor een moderne badkamer worden over het algemeen grotere tegels gebruikt. Hierbij kan deze grotere wand en/of vloertegel gecombineerd worden met smalle stroken of mozaïeken.

Groot assortiment badkamertegels

Wij hebben een ruim assortiment badkamertegels. Wij hebben ongeveer 400 panelen met daarop 900 soorten badkamertegels. Er is van alles mogelijk en u krijgt bij ons een goed advies.  De tegels zijn van verschillende topmerken. De levertijd van de badkamertegels
bedraagt 1 week.

Uw wandtegels voor de beste prijs bij Intertegel

Wij kunnen uw wandtegels uiterst scherp voor u aanbieden. Wij laden veel soorten wandtegels direct bij de fabriek, waardoor de prijzen uiterst scherp zijn. Indien wij een tegel niet direct kunnen laden hebben wij goede prijsafspraken met de leveranciers in Nederland. Wij kunnen vrijwel alle merken en types leveren. Als u al een keuze heeft gemaakt betreft een wandtegel kunt u ons altijd bellen of mailen voor de scherpste prijs. Weet u nog niet welke richting qua keuze u op wilt kunt u zich ten alle tijden laten informeren in onze showroom.

Bekende merken van topkwaliteit

De bekende fabrikanten die mooie en goede tegels voor de badkamer maken zijn: