Padana

Home » Merken tegels » Padana

Tegels van Padana in Dordrecht aanschaffen

Padana is een producent die schitterende tegels maakt en waar wij bij Intertegel in Dordrecht, nabij Rotterdam, al jaren zaken mee doet. De producent Padana is gespecialiseerd in voornamelijk keramische vloertegels en wandtegels. Het assortiment aan wandtegels en vloertegels van Padana is zeer uitgebreid en varieert van rustiek tot modern. De series die we u aanbieden, bestaan uit veel verschillende tinten en maten. Hierdoor kunt u eindeloos combinaties maken. Padana is ook een specialist in het produceren van tegels in grote maten. De maten die we u bijvoorbeeld aanbieden zijn 45×90 centimeter, 60×120 centimeter en 90×90 centimeter.

Padana heeft tegels in vele varianten die u koopt bij ons

Net zoals bij vele andere tegelmerken hebben we ook van Padana vele soorten tegels. Bent u specifiek op zoek naar mooie vloertegels van Padana? Of wilt u graag nieuwe wandtegels kopen van Padana?- Ontdek dan zeker onze verschillende Padana-tegels, zoals:

  • Padana Stile
  • Padana Metropolis
  • Padana Newood
  • Padana Cemento
  • Padana Pietre Etrusche
  • Padana Limestone

Bestel uw producten van Padana

Wij nemen de tegels van Padana direct van de fabriek af, zodat u snel uw vloertegels en wandtegels geleverd krijgt. Indien u een bepaald type van Padana op het oog heeft, stuur dan uw gegevens via ons contactformulier. Wij maken dan een passende offerte voor u. We hebben ook veel series om te bezichtigen in onze showroom met vloeren. Kom eens langs of bel voor vragen naar 078 645 44 18.