Castelvetro

Home » Merken tegels » Castelvetro

Castelvetro-tegels in Dordrecht

Bent u op zoek naar Castelvetro-tegels in regio Dordrecht? Dat is begrijpelijk! Castelvetro is een tegelmerk met een uitgebreide collectie, waarvan de Woodland-serie de bekendste productlijn is. De collectie bestaat voornamelijk uit vloertegels. Ze hebben een enorme diversiteit aangebracht in de collectie, van heel strak tot rustiek. Wij hebben de mooiste soorten in de showroom voor u.

Kies bijvoorbeeld voor de mooiste Castelvetro Woodland-tegels

Zo vindt u in de Woodland-serie van Castelvetro de mooiste tegels met houtlook, die wij in de meeste gevallen ook op voorraad hebben. Natuurlijk hebben wij ook alle andere series van de Castelvetro-tegels in ons aanbod. Een greep uit de schitterende series van dit hoogwaardige merk:

  • Castelvetro Echo
  • Castelvetro Vogue
  • Castelvesto Timeless

Niet van echt te onderscheiden

De Castelvetro-tegels hebben een hout- of betonlook die niet van echt te onderscheiden is. Verder zijn de tegels langwerpig van vorm, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Heeft u een kleine woonkamer? Door het gebruik van Castelvetro-tegels lijkt uw woonkamer veel groter. Door alle positieve eigenschappen zijn de tegels van Castelvetro zeer populair.

Kom langs in onze showroom om de Castelvetro Woodland-tegels te bewonderen

Alle tegels zijn te bewonderen in onze showroom in Dordrecht. Indien u een bepaald type op het oog heeft, zoals de tegels van Castelvetro of de MOSA-tegels, stuur ons dan uw gegevens via ons contactformulier. Wij kunnen dan een passende offerte voor u maken. Heeft u andere vragen, bel dan naar 078 645 44 18.