Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Italiaanse vloertegels Dordrecht

Italiaanse vloertegels in Dordrecht

Voor Italiaanse vloertegels van verschillende merken gaat u naar Intertegel, dé tegelspecialist in Dordrecht, nabij Rotterdam. Wij hebben voor u een breed aanbod aan Italiaanse tegels samengesteld, waardoor u bij ons altijd vindt waar u naar op zoek bent. Italië is een van de grootste tegelfabrikanten van de wereld. Bij ons in Dordrecht vindt u dan ook diverse kleuren, maten en soorten Italiaanse vloertegels. Bekijk de uitgebreide collectie gemakkelijk online of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom!

Italiaanse vloertegels kopen bij dé tegelspecialist

Wij hebben diverse Italiaanse keramische tegels van uitstekend kwaliteit. Zo hebben we merken als:

In ons assortiment vindt u verschillende series van vloertegels van Italiaanse origine. Wij leveren de Italiaanse vloertegels niet alleen in Dordrecht, maar ook in omliggende plaatsen als Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Ridderkerk en verder! U heeft u een ruime keuze aan kleuren, materialen, structuren en stijlen. Bij Intertegel importeren wij alle Italiaanse vloertegels direct uit de fabriek, waardoor we u een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen garanderen. U ziet het, Italiaanse tegels van onze tegelhandel bieden u alleen maar voordelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Twijfelt u nog of bent u benieuwd naar de prijzen voor onze Italiaanse tegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor verschillende Italiaanse vloertegels. Voor vragen en meer informatie over het aanbod aan exclusieve tegels kunt u tevens contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefoon: 078 645 44 18.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl