Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Haal met Italiaanse tegels sfeer in huis

Voor Italiaanse tegels van verschillende merken gaat u naar Intertegel, dé online tegelspecialist in Dordrecht. Wij hebben voor u een breed aanbod tegels samengesteld, waardoor u bij ons altijd vindt waar u naar op zoek bent. Italië is een van de grootste tegelfabrikanten van de wereld. Bij Intertegel in Dordrecht vindt u dan ook diverse kleuren, maten en soorten Italiaanse vloertegels. Bekijk de uitgebreide collectie gemakkelijk online of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom!

Italiaanse vloertegels kopen bij dé tegelspecialist

Intertegel in Dordrecht heeft diverse Italiaanse keramische tegels van uitstekend kwaliteit. Merken als ImolaLea en Kronos worden over de hele wereld verkocht als ideale vloertegels, zo ook bij Intertegel. In ons assortiment vindt u verschillende series van Italiaanse vloertegels. Wij leveren de Italiaanse vloertegels niet alleen in Dordrecht, maar ook in omliggende plaatsen als Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Ridderkerk en verder! U heeft u een ruime keuze aan kleuren, materialen, structuren en stijlen. Bij Intertegel importeren wij alle Italiaanse vloertegels direct uit de fabriek, waardoor we u kunnen garanderen van een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. U ziet het, Italiaanse tegels van Intertegel bieden u alleen maar voordelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Twijfelt u nog of bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor verschillende Italiaanse vloertegels bij Intertegel in Dordrecht. Voor vragen en meer informatie over het aanbod tegels van Intertegel kunt u tevens contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefoon: 078 645 44 18.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl