Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Douglas & Jones tegels

Douglas & Jones-tegels in Dordrecht

Voor Douglas &-Jones tegels kunt u terecht bij Intertegel in Dordrecht. Wij zijn uw online tegeldiscounter met een breed aanbod aan tegels van diverse grote merken. De verscheidenheid aan merken zorgt voor een assortiment waarin verschillende kleuren, materialen, structuren en maten tegels zijn vertegenwoordigd en er voor werkelijk iedereen wat tussen zit.

Kies uit de grote collectie Douglas & Jones-tegels bij onze tegelhandel

Bij Intertegel vindt u veel tegels van merken uit Italië en Portugal maar ook in Spanje en Nederland zijn verscheidene tegelfabrikanten te vinden. Douglas & Jones is een van onze merken uit het buitenland die we verkopen. Deze staat bekend als de Mercedes onder de tegels. Het gebruik van de nieuwste technologieën en het innovatieve karakter van het design zorgt ervoor dat de tegels een exclusieve uitstraling hebben. Een van de meest verkochte Douglas & Jones-tegels bij ons zijn de houtlooktegels. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer, maar hebben de voordelen van een tegelvloer. U kunt kiezen uit verschillende goede en bekende series:

 

Bel ons of vul ons contactformulier in

Als u informatie wenst te ontvangen over de verschillende tegels in ons grote aanbod, belt u vrijblijvend naar 078 645 44 18 of vult u ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord, ook als u vragen heeft over andere tegels, zoals die met betonlook. De medewerkers van onze tegelhandel zijn gespecialiseerd in alles wat met tegels te maken heeft en voorzien u van de nodige informatie.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl