Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Portugese tegels Dordrecht

Portugese tegels in Dordrecht

Voor de mooiste Portugese tegels gaat u naar Intertegel in Dordrecht. Portugese tegels zijn al jarenlang zeer populair voor in het hele huis. U vindt bij ons een breed assortiment tegels van verschillende merken, soorten, maten en kleuren waardoor er altijd een mooie tegel voor u tussen zit. Bekijk de complete collectie eenvoudig online of maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een bezoek aan onze showroom.

De mooiste Portugese tegels koopt u bij dé tegelspecialist

Bij Intertegel bieden we u een uitgebreid assortiment aan tegels uit allerlei landen aan, waaronder Portugal, Nederland en Italië. Wenst u mooie Portugese wandtegels te kopen? Wij zoeken graag met u mee! Zoekt u eerder naar mooie vloertegels uit Portugal? Ook dan staan we voor u klaar met de nodige hulp. De typische Portugese cementtegels worden gezien als echte designtegels en worden met oog voor detail aangebracht. In onze showroom vindt u ze in verschillende soorten. Bent u op zoek naar een specifiek type maar hebben we deze op het moment niet in het assortiment? Laat het ons gerust weten zodat we mee kunnen zoeken naar uw favoriete Portugese tegels.

Bestel de gewenste tegels eenvoudig online

Bekijk de complete collectie Portugese tegels in onze online tegelshop en bestel vandaag nog een nieuwe vloer voor uw keuken, badkamer of woonkamer. Voor vragen en meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier en telefonisch door te bellen naar 078 645 44 18. Wij leveren onze Portugese tegels in de gehele regio Dordrecht.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl