Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Tegelvloer keuken

Tegels voor uw keukenvloer

Voor een uitgebreide collectie tegels voor uw keukenvloer komt u naar Intertegel in Dordrecht. U heeft bij ons de keuze uit tegels in diverse soorten, maten, structuren, kleuren en stijlen waardoor er altijd een geschikte tegelvloer voor uw keuken te vinden is. Wij adviseren u graag over de voordelen van de verschillende soorten en zoeken graag met u mee naar de juiste tegelvloer voor in uw keuken!

Aanschaffen van een tegelvloer voor de keuken in Dordrecht

Door de grote verscheidenheid aan merken in onze tegelcollectie vindt u bij Intertegel een breed aanbod aan tegels voor al uw wanden en vloeren. Bent u op zoek naar een tegelvloer voor uw keuken? Bekijk dan online de collectie keukentegels. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, materialen en structuren tegels waardoor de tegelvloer in uw keuken perfect samengaat met het design en interieur van uw keuken. Of u nu houdt van een warme landelijke uitstraling, een strakke donkere keukenvloer of een onderhoudsvriendelijke vloer, die tegelijkertijd er toch schitterend uitziet; bij Intertegel hebben we het allemaal. Wij geven u uiteraard graag advies over uw nieuwe keukenvloer.

Kom eens langs in de showroom in Dordrecht

Wilt meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze complete collectie aan tegels online of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. U kunt ons bereiken door te bellen naar 078 645 44 18 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van persoonlijk advies.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl