Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Tegelvloer keuken

Tegels voor uw keukenvloer in Dordrecht

Voor een uitgebreide collectie tegels voor uw keukenvloer, komt u naar Intertegel in Dordrecht. U heeft bij ons de keuze uit tegels in diverse soorten, maten, structuren, kleuren en stijlen waardoor er altijd een geschikte tegelvloer voor uw keuken te vinden is. Wij adviseren u graag over de voordelen van de verschillende soorten en zoeken graag met u mee naar de juiste tegelvloer voor in uw keuken!

Aanschaffen van een tegelvloer voor de keuken

Door de grote verscheidenheid aan merken in onze tegelcollectie vindt u bij ons een breed aanbod aan tegels voor uw keukenvloer. Bent u enkel op zoek naar vloertegels voor in uw keuken? Wilt u ook bijpassende wandtegels bestellen? Bekijk dan online de collectie keukentegels. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, materialen en structuren waardoor de tegelvloer perfect samengaat met het design en interieur van uw keuken. Of u nu houdt van een warme landelijke uitstraling, een strakke donkere keukenvloer of een onderhoudsvriendelijke vloer, die tegelijkertijd er toch schitterend uitziet; bij Intertegel hebben we het allemaal. Kijk zeker eens tussen de volgende merken voor uw nieuwe keukentegels:

Wij geven u uiteraard graag advies over uw nieuwe keukenvloer.

Kom eens langs in de showroom

Wilt meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe keukenvloer? Bekijk dan onze complete collectie aan tegels online of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. U bereikt ons door te bellen naar 078 645 44 18. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van persoonlijk advies.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl