Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Natuursteen wandtegels Rotterdam

Natuursteen wandtegels Rotterdam

Voor mooie natuursteen wandtegels in de regio Rotterdam voor uw badkamer, toilet of keuken gaat u naar Intertegel, de online tegeldiscount uit Dordrecht. Zijn uw huidige tegels verouderd of zou u graag een nieuwe aankleding van uw wand willen? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod wandtegels van Intertegel. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten tegels van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Kortom; mooie natuursteen wandtegels koopt u online bij Intertegel.

Ruim assortiment aan natuursteen wandtegels in de regio Rotterdam

Bent u op zoek naar nieuwe natuursteen wandtegels in de regio Rotterdam voor uw badkamer, keuken of toilet maar weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk dan eens het aanbod tegels van Intertegel. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen, stijlen, kleuren en structuren waardoor er altijd een passende tegel voor uw wand of vloer te vinden is. Het onderscheid tussen vloer- en wandtegels wordt echter steeds vager. Tegenwoordige worden natuursteen wandtegels tevens gebruikt als vloer en worden keramische vloertegels vaak gebruik voor aan de wand. Het is belangrijk dat u weet welke stijl en uitstraling uw tegels moeten hebben. In dat geval gaat de zoektocht naar de juiste natuursteen wandtegels bijna vanzelf. Combineer uw natuursteen wandtegels met een van onze vloertegels voor een optimaal resultaat in uw woning in Rotterdam of omgeving.

Maak gebruik van onze expertise

Zou u graag meer informatie of een professioneel advies willen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon: 078 645 44 18. Wij leveren natuursteen wandtegels niet alleen in Dordrecht of Rotterdam, maar ook in Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht en verder!

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl