Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Natuursteen tegels binnen Dordrecht

Bij Intertegel vindt u natuursteen tegels voor binnen en buiten in verschillende soorten en maten in Dordrecht. In ons brede assortiment tegels vindt u verscheidene natuursteen tegels van een aantal grote merken. Geeft u de voorkeur aan een matte donkere vloer of een ruwe lichte vloer? Bij Intertegel hebben we het allemaal voor u in huis. Kortom; bij Intertegel vindt u natuursteen tegels van een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Hoogwaardige natuursteen tegels voor binnen bij Intertegel in Dordrecht

Bij Intertegel hebben we een uitgebreide collectie natuursteen tegels voor binnen en buiten voor u samengesteld in Dordrecht en omgeving. Natuursteen tegels worden de laatste jaren steeds meer binnen gebruikt door de unieke kleur en structuur van de tegels welke erg goed ter uiting komt in een modern en strak interieur. In het assortiment van Intertegel in Dordrecht vindt u natuursteen tegels voor binnen van materialen als:

  • Basalt
  • Graniet
  • Hardsteen
  • Leisteen
  • Marmer

Alle soorten natuursteen kunnen bij ons op maat worden gezaagd, geslepen, geschuurd en gepolijst, waardoor de tegels altijd perfect passen. Kom langs in onze showroom voor een bezichtiging en vraag onze vakkundig medewerkers om een professioneel advies. Wij leveren onze tegels niet alleen in Dordrecht, maar ook in Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht of verder!

Kies uit het uitgebreide assortiment

Naast natuurstenen tegels heeft Intertegel in Dordrecht ook andere badkamertegels, vloertegels en wandtegels voor u in het assortiment toegevoegd. Voor vragen kunt u terecht op het volgende telefoonnummer: 078 645 44 18.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl