Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Home » Natuursteen vloertegels Rotterdam

Natuursteen vloertegels Rotterdam

Bent u opzoek naar natuursteen vloertegels in de regio Rotterdam? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod van Intertegel. Intertegel is de online tegelspecialist waar u de keuze heeft uit een uitgebreid assortiment vloer-, wand-, en badkamertegels. Laat u inspireren door de verschillende soorten en merken tegels om te zien welke natuursteen tegels het beste bij uw interieur passen. U kunt bij ons tevens terecht voor een professioneel advies over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Collectie natuursteen vloertegels in de regio Rotterdam

Waar 10 jaar geleden bijna alleen maar keramische tegels werden verkocht als wand-, vloer en badkamertegels, zijn de laatste jaren is de natuursteen vloertegels sterk in opkomst. Door de unieke kleuren en structuren van deze tegels passen ze uitstekend in een modern en strak interieur. Ook is er een duidelijke trend zichtbaar van kleine vierkante tegels naar de grote rechthoekige tegels. Bij Intertegel houden we ons dagelijks bezig met de inkoop van nieuwe natuursteen vloertegels, zodat we altijd uitstekend op de hoogte zijn van de laatste trends en een snelle levering in Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht en verder kunnen realiseren. Voor natuursteen vloertegels van basalt, marmer, graniet of leisteen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit verschillende materialen natuursteen vloertegels, ook de kleur, structuur en het formaat kunnen geheel naar eigen wens en idee worden aangeschaft.

Bekijk het aanbod gemakkelijk online

Bekijk ons productaanbod eenvoudig online of neem contact op met het telefoonnummer 078 645 44 18. Ook voor meer informatie over een product kunt u hier terecht. Laat ons de natuursteen vloertegels leveren in Rotterdam en omgeving en verzeker u van kwaliteit!

Naast een uitgebreid aanbod tegels kunt u bij ons ook terecht voor een passende tegelservice, pakketacties en aanbiedingen.

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl