Al eens gedacht aan voordelig keramisch parket?

Wie gaat bouwen, verbouwen of renoveren heeft veel keuzes te maken, waarbij de keuze voor een nieuwe vloer zeker niet de gemakkelijkste is. Kiest u voor vloerbedekking of gaat u toch voor het bestellen van hout, parket of tegels voor bijvoorbeeld uw woonkamer? Wanneer u voor duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gevarieerd gaat, komt u sowieso al snel op tegels uit. Een goede keuze, maar wat wanneer u eigenlijk wel de warme sfeer en uitstraling van hout in uw huis wilt beleven? Ook hiervoor is een speciale oplossing, namelijk het keramisch parket.

Keramisch parketBel: 078 6454418

Voordelig keramisch parket, een tegel met de "look and feel" van echt hout

Keramisch parket was tot voor kort een redelijk onbekende soort van vloerbekleding. Eigenlijk zijn het smalle keramische tegels met een parketlook die, net als gewoon parket, in stroken te leggen zijn. Het ziet er precies hetzelfde uit als hout door het levensechte houtmotief dat is aangebracht op het oppervlak en het heeft dan ook dezelfde warme uitstraling en sfeer. Bovendien heeft het door de moderne productieprocessen ook de structuur en uitstraling van echt hout. Hierdoor is het bijna niet meer van echt eiken hout te onderscheiden. Keramisch parket kan overigens, net als gewoon parket, in allerlei patronen worden gelegd zoals bijvoorbeeld in een visgraat of mozaïekpatroon.

Waarom keramisch parket?

U vraagt zich af: waarom dan toch keramisch parket kopen als het zo sterk lijkt op echt hout? Wel, keramisch parket heeft tal van voordelen ten opzichte van een echte houten vloer of laminaat. Zo is het in de eerste plaats zeer onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot echt hout dringen vlekken of vocht niet door in de tegel en zijn blijvende vlekken dus niet aan de orde. Schoonmaken gaat gemakkelijk met wat water en een sopje. Door de keramische toplaag zijn deze tegels niet enkel onderhoudsvriendelijk, maar ook slijt- en krasvast. Met andere woorden, deze vloeren kunnen tegen een stootje. Niet onbelangrijk wanneer u kinderen of huisdieren heeft.

Myr Deck houtlook vloertegels

Een hele sterke vloer

Verder kunt u zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken of het toilet genieten van de warme sfeer van een houten vloer; vocht heeft immers op keramische tegels geen enkele invloed. En niet alleen vocht krijgt geen vat op deze vloer, ook de UV-straling van zonlicht kan geen kwaad. Keramisch parket verkleurt namelijk absoluut niet. Wilt u de warme look van echt hout tenslotte ook nog combineren met echte warmte? Ook dat kan perfect. Dit "parket" is immers uitstekend te combineren met vloerverwarming door de goede warmtegeleiding van de tegels.

Padana, voordelig keramisch parket met Italiaanse finesse

In ons aanbod vindt u diverse soorten keramisch parket en dat, zoals u van ons gewend bent, ook weer tegen werkelijk de laagste prijs en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Wij bieden onze tegels van topmerken goedkoop aan tegen bodemprijzen. Zo hebben wij onder meer tegels van Padana. Omdat wij onze parkettegels van Padana direct uit de fabriek ontvangen kunnen wij deze met hoge korting aanbieden tegen actieprijzen. Wilt u meer informatie over Padana tegels of andere keramische parkettegels of wellicht de kosten ervan? Wij staan u graag met raad en daad terzijde in onze showroom in Dordrecht, Zuid-Holland. Buiten de tegels van Padana, bieden we ook de gehele collectie van de Spaanse fabrikant Porcelanosa aan. Deze wand- en vloertegels zien we hoofdzakelijk terug in de wat modernere interieurs. De Porcelanosa tegels kunnen op diverse manieren worden toegepast, waaronder het plaatsen met een minimale voeg. Hiermee kun je een mooie en alternatieve look creëren.

Wij kunnen uw tegels door geheel Nederland leveren. Wij leveren onze goedkope tegels onder andere in:

 • Amsterdam
 • Barendrecht
 • Gorinchem
 • Papendrecht
 • Rotterdam
 • Ridderkerk
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Almere
 • Breda
 • Nijmegen