Badkamertegels tegen scherpe prijzen kopen doet u bij Intertegel

Wilt u badkamertegels van uitstekende kwaliteit kopen tegen actieprijzen? Bij online tegeldiscount Intertegel is dat precies wat we u bieden. Bij ons kunt u kiezen uit maar liefst 900 verschillende tegelsoorten en dat tegen de laagste prijs. We durven u daarom te garanderen dat u bij ons uw ideale en goedkope badkamer tegels vindt. Ongeacht of u nu luxe wandtegels wilt kopen of een scherpe aanbieding in vloertegels voor uw badkamer zoekt. Daarnaast zien we steeds vaker dat vloertegels ook als wandtegels worden gekozen. We geven u hier graag een uitgebreid advies over.

BadkamertegelsBel: 078 6454418

Ruime keuze aan badkamertegels tegen scherpe prijzen

Juist door de grote diversiteit aan badkamer tegels die u bij ons kunt kopen weten we vrijwel zeker dat u zult slagen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis hierin adviseren we u hier graag over. Zo kan de grootte van uw badkamer van invloed zijn op de keuze. Is uw badkamer bijvoorbeeld niet zo groot? Dan is het in veel gevallen raadzaam om lichte badkamer muurtegels te kopen. Is uw badkamerruimte daarentegen wel vrij groot? Dan zijn onze betonlook tegels wellicht echt iets voor u. Daarnaast nemen we ook uw gewenste interieurstijl in ogenschouw zodat u gegarandeerd tevreden zult zijn over uw uiteindelijke keuze. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken we uitsluitend samen met bekende merken van topkwaliteit. Zo zijn wij leverancier van onder andere de volgende fabrikanten die mooie en goede tegels voor de badkamer maken:

  • Venis
  • Keraben
  • Padana
  • Imola
  • Marazzi
Baldo badkamertegels tegen scherpe prijzen

Voor elk badkamerinterieur een perfecte match

Bij Intertegel weten we als geen ander hoezeer smaken kunnen verschillen. Datzelfde geldt uiteraard ook voor interieurstijlen. Precies om die reden kunt u bij ons keramische tegels kopen die perfect matchen. Wat bijvoorbeeld te denken van houtlook tegels met visgraat design? U geeft uw badkamer of douche er een fraaie en warme uitstraling mee waar u graag uw tijd doorbrengt. Zo hebben wij voor elke badkamer de perfecte match in huis. Denk dan ook eens aan bijzondere patroontegels zoals mozaiek tegels in diverse kleuren zoals wit of zwart. Datzelfde geldt ook voor uw beschikbare budget. Voor elk budget bieden we een ruime keuze van hoogstaande kwaliteit in onze outlet. Met onze actiepakketten op deze website bieden we zelfs complete vloeren aan, dit wil zeggen een restpartij tegels inclusief leggen en vloerverwarming. Hiervoor rekenen we vanzelfsprekend scherpe prijzen.

Supersnelle levertijd van 1 week

Intertegel is met de showroom gevestigd in Dordrecht. Dit betekent dat we overal in de regio van Zuid-Holland voor u klaar staan. Denkt u dan aan plaatsen als Rotterdam, Barendrecht, Gorinchem, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Spijkenisse en Den Haag maar ook aan Breda in Brabant bijvoorbeeld. Maar ook als u niet uit de regio komt kunt u uiteraard bij ons terecht. We bieden u in het hele land een supersnelle levertijd van 1 week. Ideaal toch? Bovendien kunt u bij ons ook uw badkamertegels tegen scherpe prijzen laten zetten. Hiervoor hebben we vriendelijke en ervaren tegelzetters in dienst. Bij Intertegel staan kwaliteit en een goede service centraal en dat merkt u. Met onze professionele service ervaart u zorgeloos gemak waar u verder geen omkijken naar heeft. Informeer gerust naar de mogelijkheden.