Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Grote voorraad tegels

Z

Goede garantie op materialen

Z

Voordeligste all-in tegelvloeren

Leisteen tegels Dordrecht

Voor een uitgebreide keuze aan leisteen natuur tegels bent u bij Intertegel, nabij Papendrecht, aan het juiste adres. Naast leisteen tegels vindt u bij ons tevens natuurstenen tegels van basalt, marmer en graniet. Denkt u eraan om een natuurstenen vloer te nemen maar twijfelt u nog? Bekijk dan ons complete aanbod natuurstenen vloeren online en maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een professioneel advies en een kijkje in onze showroom in Dordrecht.

Leisteen natuur tegels in vele soorten en maten bij Intertegel in de buurt van Papendrecht

Bij Intertegel, uw online tegeldiscount, vindt u verschillende materialen tegels van grote merken als Imola, Lea en Venis. We merken dat de natuursteen tegels de laatste jaren steeds vaker worden gekozen boven de standaard keramische tegels. Deze tegels hebben een uitstraling met meer klasse en zijn qua structuur en kleur gemakkelijk te verwerken in een modern interieur. Leisteen is een van deze natuurlijke grondstoffen. De kleur van leisteen tegels is vaak groen, grijs, antraciet of bruin en wordt bijna altijd zonder bewerkingen gebruikt. Door het krasgevoelige en vocht opnemend karakter raden wij bij Intertegel, in de buurt van Papendrecht, toch aan uw leisteen tegels te impregneren voor een optimale levensduur. Vraag onze medewerkers om de nodige informatie en adviezen bij de aankoop van een leisteen vloer voor een optimaal resultaat!

Neem contact op met een van onze specialisten

Voor vragen, meer informatie of een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen via:

Wij leveren leisteen tegels niet alleen in Papendrecht en Dordrecht, maar ook in Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk en verder!

Speciale aanbieding

Bekijk onze actuele aanbiedingen

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Intertegel

Merwedestraat 66A
3313 CS Dordrecht
T: 078 645 44 18
F: 078 631 76 16
E:info@intertegel.nl